Amsterdam: 14:30, Tokyo: 21:30

Afgelopen dagen

Woensdag heb ik mijn kamer opgeruimt (alweer) en al spullen klaar gelegd om naar Nederland te sturen. Tegen een uur of 3 heb ik een aantal foto's gemaakt van de dormitory hier en daarna heb ik ook nog wat foto's gemaakt van mijn dagelijkse weg naar het station. Volgens heb ik de trein naar Ikebukuro gepakt om daar wat doelloos rond te lopen en daarna weer naar huis te gaan.

Donderdag heb ik nog meer opgeruimt en gewassen en zo. Ik had een advertentie gemaakt dat mensen gratis mijn rotzooi op konden halen. Om 6 uur stond Fumi al gelijk voor mij deur en hij nam mijn laptopspeakers, ramenkom en wat ramen mee. Ik ben nog wat meer troep kwijt geraakt maar ik heb nog steeds een hoop over. Dat zal allemaal wel enkeltje prullenbak gaan of ik moet het ergens bij een dakloze dumpen.

Ik kan me niet herinneren dat ik verder nog iets interresants gedaan heb die dag dus dat zal ook wel niet gebeurd zijn.

Vandaag heb ik mijn pakketje op de post gedaan. Nog wat laatste inkopen voor mijn 2 daagse canyoning / hiking trip en het beklimmen van Mt. Fuji. Toen ik thuis kwam had ik echter een mail in mijn mailbox dat de 2 daagse trip misschien niet door gaat omdat er een orkaan aan komt... Hetzelfde geld voor mijn paragliding tochtje... Er is maar 30% kans dat we kunnen vliegen dus ik zie het somber in.

Na het versturen van mijn pakketje wou ik naar Shinjuku om bij het tourist information center wat dingen te regelen. Helaas voor mij was er een "ongeluk" gebeurd met de trein en dus zat ik vast in Kasuminaseki. De TIC's sluiten om 5 uur en dat ging ik nooit meer redden dus toen wou ik weer terug.

Nu komt het enige stomme... In Nederland sturen ze een trein terug naar waar die vandaan kwam als het echt vast staat. Hier wacht de trein vrolijk tot hij weer door kan. Oftewel de route is in 2 wegen geblokkeerd... Nu zijn de problemen wel binnen 30 min opgelost of zo maar dan nog. Dan doen ze dat toch in iedergeval beter in Nederland...

Ik heb op een bankje zitten wachten terwijl ik wat e-mails aan het sturen was naar Bernd. Na een tijdje komt er een mooie meid langs me zitten en die begint vrolijk te praten met mij O_O . Ze kon behoorlijk goed Engels en nou bleek ze ook nog eens in Higashimatsuyama te wonen! Ze vroeg zelfs naar mijn e-mail adres dus die heeft ze nu ook ^_^ . Waarom gebeurd zoiets nu net 2 weken voordat ik vertrek :( .

13 Jul 2007 11:34 door Roy, 1 reactie(s)

Door Vince op 15 Jul 2007 02:19
Ahw! Maak er maar gauw werk van, de top van de Mt. Fuji is vast heel romantisch :p