Amsterdam: 14:43, Tokyo: 21:43

Harajuku

Vanmorgen heb ik niks uitgevreten. Lekker laat opgestaan en om 1 uur heb ik samen met Christian de trein aar Harajuku gepakt.Christian wou wat kleren kopen en het was uitverkoop. Ik had niks te doen dus ik ben maar mee gegaan.

In Harajuku stikt het van de alternatieve winkeltjes. Dit is de plaats om al die rare gothic lolita zooi te kopen. Er hangen ook best vette outfits tussen maar die kun je eigenlijk alleen hier dragen.

Christian had nog een shirt gevonden wat er wel redelijk uitzag en toen zijn we naar het Yoyogipark gelopen om daar wat te relaxten. We hebben naar wat bands geluisterd en even in het park gezeten.

Daarna zijn we naar Ikebukuro gegaan om Andreas te ontmoeten en wat te gaan eten. We zijn bij Mos Burger gaan eten welke Japanse hamburgers serveert. Het smaakte natuurlijk 10x beter als die troep die ze je bij de Mac voeren en het was niet eens zo gek veel duurder. Een aanrader dus!

Daarna zijn we naar de west uitgang gelopen om iets vreemds te bekijken. Andreas zei dat daar altijd Japanners stonden die elke vrouw die alleen loopt uit drinken vragen. Daarna gaan ze naar een karaoke bar gaan en vervolgens naar een hotel...

Bij de west exit aangekomen bleek het dus inderdaad waar te zijn. Er stonden een stuk of 4 gasten die telkens alleen lopende vrouwen lastig vielen. Blijkbaar moet het toch werken want anders stonden ze er niet. Daarna besloten we dat het alweer laat genoeg was. De andere moeten morgen weer gewoon werken dus die wouden wat vroeger naar bed.

In de avond heb ik een planning gemaakt over hoe ik mijn laatste maand nu een beetje in ga plannen. Ik ben er over aan het denken om een aantal dagen naar Seoel (Zuid Korea) te gaan om daarna weer terug te gaan naar Japan. Op die manier kan ik Japan weer met een touristen visum binnen komen waardoor ik er weer max. 90 dagen zou mogen blijven. Zo zou mijn visum probleem dus opgelost moeten zijn.

1 Jul 2007 19:38 door Roy, 1 reactie(s)

Door Vince op 3 Jul 2007 19:23
Hmm, die alternatieve kledingzaken.. kun je daar eens kijken of je goedkoop aan studs kunt komen? Ik moet er 10 hebben van ongeveer 1,5-2cm groot... Hier kosten die krengen 2 euro per stuk, en dat gaat me dan weer net iets te ver.