Amsterdam: 14:38, Tokyo: 21:38

Laatste werkdag

Vandaag was mijn laatste werkdag. Ik heb de gehele dag mijn taken een beetje afgerond, mijn bureau leeg gemaakt, nog wat laatste documenten gemaakt etc. Mijn stageverslag is nog altijd niet af dus die moet ik naderhand nog even opsturen. Ik heb ook nog wat Haagse Hopjes uitgedeeld die ik nog had liggen en daar waren mijn collega's volgensmij wel blij mee.

Het laatste uur viel niet mee omdat je toch afscheid neemt van je collega's en het bedrijf wat me deze geweldige stage aangeboden heeft. Ik heb nog een foto gemaakt met mijn manager en mentor zodat ik altijd een herinnering heb aan deze fantastische collega's.

Daarna ben ik met mijn manager en een Duitse collega naar een restaurant vertrokken om daar wat te eten en te drinken. Het eten was lekker en de drank smaakte ook goed. Ik heb overigens ook nog een bijna rauwe inktvis gegeten. Smaakte opzich ook wel goed. Ik begin die rauwe vis eigenlijk steeds meer te waarderen.

Na een hele tijd gegeten en gedronken te hebben was het tijd om te vertrekken. Ik heb nog een cadeau van mijn manager gekregen om me te bedanken voor het werk. Het is een zeer mooie sensu met Mt. Fuji er op gedrukt dus dat is weer een mooi souvenier ^_^ .

Samen zijn we naar naar het station gelopen en daar heb ik afscheid genomen van mijn manager. Met mijn Duitse collega ben heb ik nog 10 min in de trein gepraat en daarna heb ik ook afscheid van hem moeten nemen.

Nu heb ik dus 1 gehele maand niks te doen en ik kan overal heen waar ik wil! Ik heb alleen nog geen enkel plan dus dat moeten we morgen maar eens gaan verzinnen. Er zijn echt zo veel toffe plaatsen in Japan. 6 maanden is te kort :( .

29 Jun 2007 18:55 door Roy, 0 reactie(s)