Amsterdam: 13:47, Tokyo: 20:47

Kleine update

Afgelopen zondag ben ik met Bernd naar een station vlak bij Nagatoro gegaan om daar te gaan raften. Attans dat was de bedoeling. Het regende een beetje en het raften was iets duurder als verwacht dus dat hebben we toch maar niet gedaan. We hebben nog wat in de buurt rondgelopen en zijn daarna weer terug gegaan.

Deze week is mijn laatste werk week dus deze staat in het teken van het maken van mijn stage verslag en andere documenten die mijn school nodig heeft. Redelijk saai maar goed dat moet ook gebeuren.

Verder heb ik geprobeerd mijn vlucht te verzetten naar de 29ste maar deze zat al vol... de 28ste is er een gigantisch vuurwerk in Tokyo en dat wou ik eigenlijk wel zien. De 29ste is ook de laatste dag dat mijn visa geldig is dus ik heb een probleem. Ik ga aanstaande maandag proberen mijn visa te verlengen of om te zetten naar een touristen visa. Of dat gaat lukken weet ik nog niet maar dat zien we wel :-/ . En anders moet ik een paar dagen eerder vertrekken en dan zal ik het vuurwerk moeten missen...

Vandaag heb ik samen met Jan een of andere slechte film gekeken en dat was het wel zo'n beetje. Morgen heb ik nog een kleine afscheidsborrel op het werk en dan zit het er voor mij echt op. Geen werk meer!

Ik moet nog even kijken als ik nu wel of niet naar Hokkaido ga want als je daar de natuur in wilt moet je eigenlijk een auto hebben die ik dus niet heb... Rijbewijs heb ik ook niet dus huren gaat ook niet werken. Nou ja ik moet van het weekend even een planning gaan maken en dan zien we wel waar ik uit kom.

28 Jun 2007 15:53 door Roy, 0 reactie(s)