Amsterdam: 10:21, Tokyo: 17:21

Yoyogi park

Vanmorgen was ik vreselijk moe en heb dus nog een tijdje in bed gelegen. Daarna langzaam aan opgestaan en wat inkopen gaan doen voor de picknick later op de dag in Yoyogi park.

Ik was net op tijd op het station om de trein te nemen met de andere studenten uit Higashimatsuyama. Om half 2 waren we bij de ingang van Yoyogi park. We hebben een mooie plek in de schaduw uitgezocht en hebben daar alles opgezet. De picknick was overigens georganiseerd omdat Cong (Chinees) en Mael (Frans / Duits) weer terug naar Duitsland vertrekken deze week.

Omdat iedereen eten meegenomen had was er natuurlijk weer een gigantische hoeveelheid eten ^_^ . Drank was natuurlijk ook van de partij en het werd al snel een gezellige boel.

Toen ik mijn camera pakte om wat foto's te maken had ik al snel de aandacht van 3 Japanese vrouwen die aan de overkant zaten. Ik heb ze een tijdje met het ding laten spelen en ze wat foto's van Osaka / Hiroshima laten zien die nog op een geheugenkaart stonden. Al snel ging het gesprek over lokale gerechten en waar ik overal geweest was etc.

De meid die langs me zat was eigenlijk best leuk :-/ . Het enige probleem was dat ze 24 was en ik natuurlijk nog altijd 20 en ik ben ook nog altijd te verlegen om haar tel. nummer te vragen of zo. Nou ja ik heb in iedergeval een hele tijd met deze 3 meiden gepraat en weer wat nieuwe woorden in het Japans geleerd :)

Later hebben we nog wat gevoetbalt. Nou ja voetballen... een bal overtrappen ;) . Op aandringen van 1 of 2 personen ben ik ook nog in een boom geklommen waarna een Japanner me al snel achterna kwam dus toen zaten we daar lekker met zijn tweeen in de boom.

Toen het donker begon te worden hebben we alles opgeruimd en zijn we naar een open air techno party gelopen. Ik stond daar natuurlijk wat uit mijn neus te eten en best veel andere ook nog eigenlijk dus we hebben de helft maar daar gelaten en met de andere helft zijn we naar een karaoke bar gegaan.

Daar hebben we nog wat nummers gezongen voor een uur en op het eind nog even Crawling en In the end van Linkin Park ter voorbereiding van het Live Earth festival op 07/07/07.

Toen de karaoke ook afgelopen was zijn we huiswaards vertrokken. In Ikebukuro wouden 2 gasten uit Slowakije nog wat bier drinken in een Duitse pub. Ze waren al redelijk dronken en gedroegen zich echt als dikke gaijins waar ik dus echt een hekel aan heb. Ik was er overigens al langer achter dat die gasten zich vreselijk gedragen als ze dronken zijn.

Terug in Higashimatsuyama heb ik afscheid genomen van Cong en daarna ben ik naar mijn kamer gegaan om wat noodles naar binnen te werken. Nu is het 2:15 en ik zou eigenlijk moeten gaan slapen...

23 Jun 2007 19:17 door Roy, 0 reactie(s)