Amsterdam: 13:15, Tokyo: 20:15

Shigoto

Shigoto, of te wel werk. Vandaag was het weer tijd om te werken. Ik had in Kyoto dus een 2 dozen met koekjes gekocht en die heb ik vandaag uitgedeeld na de lunch. Eindelijk weer eens een babbeltje gehad met wat collega's en ik heb zeker een half uur wat anders kunnen doen dan achter mijn pc zitten dus dat was wel relaxt.

Mijn Japanse les in de morgen was een ramp. Ik zat gewoon in het wilde weg te gokken en ik was eigenlijk ook te moe om serieus iets te leren maar goed. Ik heb nu wat papieren gekregen om kanji's te leren. Dit zijn dus de Chinese tekens. Best interrestant denk ik.

Voor de rest mag ik weer wat dingen aan mijn programma aan gaan passen zoals gewoonlijk. Ach ik hoef nog maar 3 weken te werken dus dat komt wel goed ^_^ .

Overigens zullen jullie nog iets langer op foto's moeten wachten. Mijn hosting had besloten om alles om te gooien waardoor mijn hele afbeelding administratie programma niet meer werkte. Als het goed is gaan ze dat nu weer recht zetten. Dus ik hoop zo snel mogelijk mijn foto's online te kunnen gooien.

Morgen krijg ik een zomer deken voor mijn futon of iets dergelijks. Eigenlijk zou dat vandaag al gebeuren maar de dorm keeper had vandaag geen tijd denk ik.

12 Jun 2007 15:42 door Roy, 0 reactie(s)