Amsterdam: 08:21, Tokyo: 15:21

Kyoto (2)

Zondag morgen ben ik als eerste om 10 uur naar het Tourist Information Center gegaan om mijn foto's naar mijn externe hardeschijf te kopieren omdat mijn geheugen kaartjes alweer bijna vol zaten na 1 dag... Windowws is hier blijkbaar 10x zo langzaam mee als linux dus ik heb daar een uur mee verspilt.

Daarna heb ik de bus gepakt en ben ik naar de Kiyomizudera tempel geweest. Een van de must see's in Kyoto. De tempel zag er wel leuk uit maar het ging vooral om het uitzicht wat je had over Kyoto. Het was wel indrukwekkend om te zien dat zo'n grote houten tempel zich zomaar even 10 / 15 meter boven de grond bevind.

Vervolgens ben ik door wat traditionele straatjes gelopen waar ik ook nog wat Maiko's gezien heb. Tevens heb ik daar de kodaiji tempel bezocht. Deze zag er ook wel aardig uit. Omdat het al laat begon te worden en ik nog meer wou zien ben ik naar de Chion tempel gelopen om vervolgens verder te gaan naar de chion-in tempel. Deze zag er ook wel leuk uit. Vooral de poort naar de tempel zag er prachtig uit.

Daarna ben ik weer verder gegaan naar de Heian shrine waar ik gister dus die opera gezien. Deze keer had ik de kans om fatsoenlijke foto's te maken. Na genoten te hebben van de het prachtige vuur orange met groene complex ben ik de tuin gaan bezichtigen. De tuin zag er werkelijk prachtig uit! Japanners weten echt wel hoe ze mooie tuinen moeten maken. Vooral tijdens de kersenbloesem en de herfst zien ze er prachtig uit.

Toen ik de tuin helemaal gezien had ben ik weer in de bus gestapt en ik ben er in Gion weer uitgestapt. Hier wou ik wat te eten vinden maar dat bleek toch wel wat lastiger te zijn... Op een gegeven moment lagen er een hele loop restaurants langs een rivier maar deze waren echt veel te duur. Later vond ik een ramen zaak dus daar heb ik maar wat naar binnen gewerkt.
Vervolgens kwam ik nog een manga cafe tegen waar ik mijn foto's van die dag maar weer op mijn HDD gekopieerd heb. De foto's zien er echt prachtig uit naar mijn mening maar daar moeten jullie nog even op wachten...

Vervolgens ben ik weer naar mijn kamer gegaan en ben ik weer in mijn futon gekropen.

5 Jun 2007 14:07 door Roy, 1 reactie(s)

Door Vince op 5 Jun 2007 14:09
De tering, steeds aan de Ramen.. zitten daar wel vitaminen in trouwens? En naar mijn mening moeten we niet wachten op de foto's!