Amsterdam: 13:25, Tokyo: 20:25

Lamb of God

Vandaag ben ik 15 minuten eerder van het werk vertrokken want ik moest om 7 uur in Shibuya zijn voor het Lamb of God concert. In Shibuya aangekomen stond ik voor het beroemde kruispunt begint er een of andere Amerikaan langs me wat te vloeken. 10 seconden later spreekt hij me aan,

"Do you know where Club Quattro is?". Ik heb hem verteld dat ik daar ook heen ging waarop hij vroeg of ik ook naar LoG ging. Tuurlijk ging ik naar LoG er was niks anders te doen daarzo. Vervolgens heb ik even met em gebabbelt en toen ik zei dat ik uit Nederland kwam vertelde hij dat hij een vriend had in Nederland waar hij wel vaker paddenstoelen van kreeg. Ok......

Eenmaal aangekomen vroeg hij of ik wiet rookte. Nee ik rookte niet ^_~ . Vervolgens vroeg hij of ik er problemen mee had als hij er een rookte. Nou ja je doet maar he :-/ Vervolgens bood hij me nog een biertje aan maar dat heb ik maar niet geaccepteerd. Ik heb snel afgescheid van hem genomen en ik heb hem gelukkig niet meer gezien.

Hij was overigens volgensmij al onder invloed van het een of het ander want mijn naam veranderde wel 3 keer en 2 minuten nadat ik zei dat ik van Nederland was dacht ie dat ik uit Finland kwam. Nou ja het zal wel.

Ok, toen ben ik maar het gebouw binnen gegaan, ik heb mijn Graspop T-shirt aangetrokken en ben naar de concertaal gegaan. Binnen viel het op dat er toch wat meer buitenlanders waren als bij het vorige concert waar wij de enige waren. Er zaten ook aardig wat rednecks tussen maar wat wil je met Lamb of God.

Voordat LoG begon hadden we een voorprogramma van een band die eigenlijk uit 2 bassisten en een drummer bestond. De basgitaren klonken goed maar de rest miste waardoor het vreselijk eentonig was. Gelukkig speelde ze maar een half uur dus toen was het tijd voor Log!

Toen LoG begon te spelen werd iedereen natuurlijk gek en het was ook gelijk weer tering warm waardoor je na 10 minuten al zeiknat was zonder dat je ook maar echt iets vreemds gedaan had.

LoG speelde goed en er zat genoeg sfeer in de zaal. Helaas is het alleen zo dat je niet geweldig mee kan schreeuwen op de meeste nummers dus het was meer alleen een beetje headbangen wat op een gegeven moment ging vervelen.

Toen ze Laid to Rest speelde ben ik maar even de mosh pit ingedoken en toen ze The Subtle Arts of Murder and Persuasion speelde heb ik ook nog meegedaan met een circle pit wat ook wel tof was. Dat was overigens ook de eerste keer dat ik dat gedaan heb.

Na afloop wou ik nog een T-shirt kopen. Ik had die voor het concert al zien liggen en hij zag er wel cool uit maar ik was nog niet zeker of ik em wou of niet. Tijdens het concert zag ik dus dat op de achterkant de tour dates stonden van Japan. Toen wou ik hem dus wel hebben. Dan kun je lekker patsen dat je LoG gezien hebt in Tokyo ^_^ . Het enige probleem was dat ze er geen meer hadden! Dat was dus wel weer balen... Nou ja zeer waarschijnlijk heeft Stone Sour ook van die shirts dus dan moet ik er gewoon daar maar metteen een kopen.

Na het concert stonk ik natuurlijk weer een uur in de wind dus ik ben gelijk gaan douchen toen ik thuis kwam. De o-furo was vreselijk warm dus daar was ik na 30 sec ook weer uit en dat was het wel zo'n beetje.

Morgen heb ik weer mijn Japanse les. Ik heb weinig kunnen leren afgelopen week dus ik ben benieuwt wat het zal worden...

7 May 2007 17:51 door Roy, 1 reactie(s)

Door Vince op 8 May 2007 00:30
Niet meeschreeuwen? Je bent gek dude! En headbangen verveelt niet!! Maargoed dat je in die circle pit stond, want hij is wereldberoemd. Wel een goed verslag.. hoe was Randy trouwens? (de zanger)