Amsterdam: 14:21, Tokyo: 21:21

Presentatie

Vandaag had ik dus mijn presentatie die enorm slecht verliep naar mijn mening. Ik was vreselijk zenuwachtig en de meeste Japanners die daar zaten spraken slecht of geen Engels waardoor je echt gewoon tegen een muur stond te praten. Er kwam ook echt totaal geen emotie van deze mensen af. Tevens vind ik 't erg moeilijk om de werking van het programma uit te leggen middels een presentatie.

Na afloop van de presentatie heeft mijn manager nog 5 minuten in het Japans van alles gezegt. Ik heb sterk het vermoeden dat hij toen de gehele presentatie uitgelegd heeft omdat ze er volgensmij totaal niks van snapte.

Ach ja die presentatie hebben we in iedergeval alweer gehad. Aanstaande maandag mag ik echter dezelfde nog een keer doen voor andere mensen. Dat word dus net zo'n grote ramp als vandaag.

Deze avond zijn we gaan biljarten met een hoop mensen en morgen ga ik zeer waarschijnlijk naar een anime fair in Tokyo met wat andere studenten hier. Verder heb ik nog geen plannen voor morgen omdat de kersenbloesem er nog altijd niet is. Ik hoop dat er zondag wat te zien is want dan kan ik daar mijn dag mee vullen.

Vandaag is mijn broetje ook nog jarig dus bij deze wil ik hem een fijne verjaardag toe wensen.

23 Mar 2007 18:05 door Roy, 0 reactie(s)