Amsterdam: 13:16, Tokyo: 20:16

Afgelopen weekend

Ik loop weer een beetje achter zie ik maar goed. Zaterdag ben ik weer richting de rainbow bridge getrokken om wat foto's te maken. Tevens heb ik foto's gemaakt van het Fuji TV gebouw wat er wel apart uit ziet.

Zondag heb ik wat op men kamer gezeten. Ik was wel toe aan wat rust en het waaide de gehele dag best hard dus echt fijn weer was het ook niet. Ik heb men kleren gewassen op bed gelegen etc. In de avond zijn we nog naar een restaurantje hier in de buurt geweest en daar heb ik tempura gegeten.

Vandaag heb ik eindelijk bericht gekregen dat mijn Japanse lessen er aan gaan komen! Pfff het werdt een tijd zeg. Langzame mensen hier bij personeels zaken. Tevens heb ik gevraagd of ik mee kon gaan doen met kyudo. Ik wou misschien ook kendo gaan doen wat meer zwaardvechten is maar die trainingen beginnen te vroeg. Kyudo is de Japanse versie van boogschieten. De bogen zijn over het algemeen een meter of 2 trouwens. Ik ben benieuwt.

De sakura (kersenbloesem) begint er trouwens ook aan te komen. Japanners zijn er dol op en dat wil ik maar al te best geloven. Ik heb al een hoop foto's gezien en het is werkelijk prachtig. Honderden kersenbomen tegelijktijd in bloei. Complete parken die wit tot roze kleuren, Japanners die dronken van de sake onder de bomen zitten. Ben er maar zeker van dat ik veel met mijn camera rond ga rennen ^_^ . Zo rond 20 maart zou het moeten gaan beginnen.

12 Mar 2007 15:29 door Roy, 6 reactie(s)

Door tjeu op 16 Mar 2007 20:59
Roy, Een bijzondere situatie. Verjaardag op afstand!, of hoe noemen ze zo iets? Ik hoop minstens zo leuk voor jou dan dat je hier je verjaardag zou vieren. Ook namens de rest van ons, een dikke proficiat. Gr. Tjeu Knippenberg
Door Opa en Oma op 16 Mar 2007 15:23
Roy van harte gefeliciteerd van ons. Wij wensen jou daar een tegekke verjaardag toe. Hoe zeggen ze dat nou in het Japans, hartelijk gefeliciteerd ????? Veel plezier en succes verder.
Door JeroenP op 16 Mar 2007 11:40
Gefeliciteerd Roy we hadden graag gekomen maar vlucht is helaas geannulleerd.
Door Toos Bongers op 16 Mar 2007 00:45
Hallo Roy Hartelijk Gefeliciteerd met je 20ste verjaardag Kusjes en groetjes uit Weert .Tante Toos en Kids
Door Maarten op 15 Mar 2007 21:34
Was er geen flinke rel in Japan omdat de meteorologische dienst een fout in het voorspellen van de bloesem had gemaakt? Iets van 3 dagen te vroeg? Was op het BBC news.
Door Vince op 13 Mar 2007 10:24
Jep, dan ben je zeker blij met een cam die veel detail opvangt en goeie kleuren geeft!