Amsterdam: 14:11, Tokyo: 21:11

Rainbow Bridge

Gister middag vertrokken we om een uur of 3 om richting Tokyo te vertrekken voor Fatih's Farewell diner. Als eerste zijn we dus naar een dure bar in Shibuya geweest. Deze bar bevond zich op de 52ste verdieping van een of ander gebouw en je had dus een prachtig uitzicht over de gehele stad. Het was wel echt erg duur. Een drankje koste 10 euro en dan had je nog meer ijs als drank. Maar dat was het wel waard. Het uitzicht is geweldig en het was erg gezellig.

Daarna was het tijd voor de all you can eat steak! Onder weg heb ik echt mijn ogen uitgekeken hoe mooi Tokyo wel niet is in het donker. Het is echt niet te beschrijven. Bij het steak restaurant aangekomen namen we plaats bij het raam vanwaar je een prachtig uitzicht had over Tokyo Bay met de Rainbow Bridge. Opnieuw was het uitzicht echt prachtig.

Na 90 minuten vlees zat iedereen wel zo'n beetje vol en toen zijn we weer huiswaards gekeerd. In de trein heb ik nog een hele tijd met Fatih gepraat over van alles en nog wat. Het is echt zo interessant om te horen hoe mensen uit een andere cultuur over bepaalde dingen denken en hoe ze op bepaalde dingen reageren etc.

Ik vind het echt heel erg jammer dat ik niet meer tijd kan doorbrengen met deze gasten. Het is gewoon altijd zo gezellig en leuk. Vandaag ga ik met Fatih en Mustafa richting Tokyo. Hun willen wat inkopen gaan doen en ik wil de Cosplayers wel eens zien. Gelukkig liggen Shibuya en Harajuku dicht bij elkaar dus dat komt mooi uit.

De foto's van dit alles zullen vanavond wel verschijnen denk ik (Japanse tijd).

25 Feb 2007 03:28 door Roy, 1 reactie(s)

Door Vince op 25 Feb 2007 13:46
Pics or it didn't happen!