Amsterdam: 13:21, Tokyo: 20:21

Afscheidsfeesten

Deze week staat eigenlijk in het teken van afscheidsfeesten. De meeste Duitse studenten keren weer terug omdat de universiteiten daar weer gaan beginnen. Er zijn al enkele mensen vertrokken en andere zitten nog 1 of 2 weekjes na te genieten.

Gister hadden we een afscheidsfeest in het restaurant waar we ook tijdens het verjaardagsfeest waren van een van de studenten hier. Dit keer zaten we op de boven verdieping met een karaoke apparaat dus dat was weer gezellig. Toen de meeste al aardig wat bier / sake op hadden ging de muziek smaak echter hard achteruit maar het was wel gezellig geweest.

Morgen is er een afscheids etentje van een Turkse student die 2 kamers verder woont. Echt heel aardige gozer en ik vind het wel jammer dat hij komende week ook weg gaat. Maar het word volgensmij wel een mooie dag. Eerst willen we wat gaan drinken in een of ander hoog gebouw zodat we een mooi uitzicht hebben over Tokyo tijdens de zons ondergang en daarna vertrekken we naar een Braziliaans steak house voor een All you can eat feest van 1.5 uur voor 3000 yen meen ik. Dat is dus 18 euro voor anderhalf uur vlees naar binnen werken ^_^ .

Verder heb ik me afgelopen week aangemeld voor Japanse lessen. Eindelijk ga ik deze prachtige taal eens leren. Verder gaat alles zijn gangetje wel. Op het werk gaat het wel goed al weten de Japannertjes af en toe niet exact wat ze willen dus dan maak je wat en dan mag het daarna weer anders...

Maandag krijg ik mijn salaris binnen dus dan kunnen we weer geld uit gaan geven. Waarschijnlijk koop ik me maandag dan gelijk al een kaartje voor Stone Sour. Die komen hier in Tokyo op 25 mei meen ik. Ergens op een vrijdag in iedergeval. En dan ga ik daarna wel in een capsule hotel slapen of zo. Nu alleen nog hopen dat ik nog iemand vind die mee wilt en anders ga ik wel lekker alleen. Ik heb echt zo veel zin in een goed concert :) .

23 Feb 2007 17:06 door Roy, 4 reactie(s)

Door Vince op 24 Feb 2007 12:25
All you can eat, hihi! Stone sour, hihi! m/
Door inno op 24 Feb 2007 00:25
wel met een vrouw in capsule hotel dan he :P en dan ook hopen dat je japs leert :D
Door Pap op 23 Feb 2007 20:37
Leuke uitdaging de Japanse taal lessen. En zeker makelijk zo'n tolk. PS Feest ze.
Door Michael op 23 Feb 2007 17:14
kicke roytje gaat japans leren :)