Amsterdam: 15:11, Tokyo: 22:11

Weekend!

Zo weer een week werken voorbij. Het gaat best goed op 't werk. Mijn begeleider zegt constant dat ik echt vreselijk snel ben dus dat is alleen maar positief. Als ik kijk wat die vorige student gedaan heeft kan ik dit inderdaad vele malen sneller maar hij had dan ook een totaal andere richting van informatica gevolgd waardoor dit eigenlijk allemaal nieuw voor hem was. Voor mij is het puur wat code kloppen en af en toe 5 minuten nadenken over een iets ingewikkeldere constructie. Ik ben benieuwt wat de manager maandag gaat zeggen als hij ziet dat ik zijn programma in 1 week gemaakt heb ^_^ .

Helaas moet ik komende week echt eens beginnen aan de papieren die ik voor school moet maken. Ik zie daar echt tegen op omdat ik eigenlijk wel wat beters te doen heb naar mijn mening. Ik ga die documenten zowiezo op mijn kamer maken omdat ik anders waarschijnlijk uren te kort ga komen. Maar goed eerst weekend en dan zien we wel weer.

Wat ga ik doen dit weekend... ik heb echt nog totaal geen idee. Ik gok dat ik weer richting Tokyo ga of zo. Eigenlijk wil ik ook echt graag de natuur in maar ik weet niet echt waar ik exact heen moet. Ik zou ook nog naar Yokohama's China town kunnen gaan omdat 't Chinees nieuwjaar er aan zit te komen schijnt er van alles te doen te zijn.

Dan nog een stukje eten. De noodle soep op het werk is echt heerlijk. Ik kwam er van de week achter dat je ook een grotere kom kon bestellen en dat kwam goed uit want ik had honger. Dat was echt een gigantische kom en ik zat zo vol toen ik het allemaal op had.

Vanuit de kantine op het werk heb je trouwens echt een prachtig uitzicht over Shiki en als het echt goed weer is zoals gister kun je in de verte Fuji-san zien. Die berg zag er echt zo prachtig uit. Ik kan echt wel begrijpen dat die Japanners er trots op zijn. Hij staat zelfs op hun bankbiljetten.

Ik ga eens verder zoeken naar dingen waar ik heen wil dit weekend. Mocht iemand nog tips hebben hoor ik het graag!

16 Feb 2007 12:16 door Roy, 1 reactie(s)

Door Vince op 18 Feb 2007 13:27
Lijkt me duidelijk: Fuji-san bezoeken! Of is dat echt onmogelijk ver weg ofzo? Er zullen ook een hoop shrines te vinden zijn gok ik... Leuk dat het zo goed gaat op je werk trouwens!