Amsterdam: 13:46, Tokyo: 20:46

Fiets

Deze morgen begon lekker slecht. Mijn wekker ging niet af waardoor ik een half uur te laat op mijn werk kwam. Toen ik hier kwam 2 weken geleden was de batterij ook al leeg en ik heb er toen een nieuwe in geduwt. Ik ben dus opzoek naar een nieuwe met een draadje naar het stopcontact want dit ding werkt echt niet.

Vandaag heb ik een fiets gekocht voor 3.000 yen (19 euro). Het is een 2de handsje zonder versnellingen en het heeft voor een lamp. Achterlampen doen ze hier in Japan niet aan. Heel vreemd maar ach.

Tevens heb ik nog een aanbod gekregen voor een mobiele telefoon voor 3.000 yen dus ik denk dat ik me die ook maar aanschaf. Een mobieltje is toch wel handig om te communiceren met de andere studenten hier.

Verder heb ik nog de kans om gratis een tent te krijgen. Ik ben er nog niet aan uit of ik die moet nemen of niet. De enige reden waarvoor ik hem zou willen is voor een festival maar die zijn hier in Japan in augustus en september en dan ben ik alweer in Nederland...

Nou dat was het eigenlijk wel weer voor vandaag. Mijn internet doet het sinds 2 dagen niet meer dus daar baal ik wel van. Morgen eens even kijken of ik in Shiki niet ergens een UTP kabel kan kopen dan kan ik bij een student die langs mij woont internet aftappen.

13 Feb 2007 04:41 door Roy, 1 reactie(s)

Door Vince op 16 Feb 2007 10:11
Oh damn it, ik heb alweer een poosje niet gereageerd ;x Wel door de telefoon, hehe.. Was goed weer eens van je te horen!