Amsterdam: 13:26, Tokyo: 20:26

Welcome party!

Vandaag werd een welcome party gevierd voor een Indische meid en voor mij. Eerst zijn we naar een restaurant geweest en daar hebben we lekker gegeten. De Japanners waren al snel dronken dus het was echt heel erg gezellig. Het zijn echt heel grappige mensen als ze dronken zijn.

Daarna zijn we nog naar een karaoke bar gegaan voor een uurtje of zo. Het was echt ongeloofelijk hoeveel nummers ze daar hadden. Zelfs muziek die ik luister hadden ze. Judas Priest - Painkiller, Disturbed, Megadeth, Metallica, Linkin Park, Van Halen, System of a Down zelfs. Echt geweldig gewoon.

Die Japanners konden mijn muziek keuze wat minder respecteren maar ach. Ik heb ook naar hun vage Japanse nummers moeten luisteren ^_^ . Het was een erg geslaagde avond.

Morgen ga ik trouwens naar Tokyo, om precies te zijn Shibuya. Het is een wijk waar je vooral erg veel kan winkelen. Misschien dat ik er een goedkoop horloge ga komen maar ik ga er eigenlijk heen voor sight-seeing. In de avond hebben we dan een diner in Shibuya van een student hier die gaat vertrekken.

Nou ja vertrekken. Hij gaat een week naar Zuid Korea en komt naarna weer terug naar Japan met een touristen visum. Vliegreis was maar 30.000 ongeveer geloof ik wat neer komt op 200 euro of iets in die richting geloof ik. Maar goed morgen dus naar Tokyo!

9 Feb 2007 16:24 door Roy, 1 reactie(s)

Door Vince op 10 Feb 2007 01:39
Haha, vette shit! Wat heb je gezongen voor de lieve rijstvretertjes? ;x