Amsterdam: 09:10, Tokyo: 16:10

Goede zin

Gister had ik weinig zin om te bloggen dus dat zal ik vandaag dan maar even doen. Maandag heb ik mijn hanko aangevraagd. Een hanko is een persoonlijke stempel waarmee je documenten kan ondertekenen. Tevens heb ik me dus als vreemdeling geregistreerd. Ik heb nu nu een tijdelijk velletje papier en over 3 weken krijg ik als het goed is een pasje. Dat was gister eigenlijk want verder is er weinig bijzonders gebeurt.

Vandaag heb ik natuurlijk weer gewoon moeten werken. Ik heb me vandaag eens zinnig gemaakt om alvast wat dingen te bouwen die ik toch zeer waarschijnlijk nodig ga hebben. Ik moet nog 1 of 2 dagen wachten (lees: zelfstudie) op de specificaties van het te bouwen product en dan kan ik een planning gaan maken etc. Maar goed ik heb vandaag toch weer aardig wat bij geleerd.

Op de weg naar huis heb ik tegenwoordig altijd muziek op staan en omdat ik me gedurende de dag zinnig bezig ben geweest had ik best goeie zin. Ik had eigenlijk ook wel weer zin om eens lekker met de auto te scheuren maar dat gaat moeilijk hier zonder rijbewijs en auto :( . Ik kan men rijbewijs wel aanvragen voor hier. Als ik dat wil moet ik een paar kopietjes inleveren en dan moet het vertaald worden naar het Japans en dan mag ik er mee rijden.

6 Feb 2007 14:03 door Roy, 3 reactie(s)

Door tante Anny op 7 Feb 2007 11:52
Hallo Japanreiziger, wij volgen je berichtjes hier ook met veel belangstelling. Leuk om zo van jou reis op de hoogte te blijven. Doei,en groetjes van de rest van de fam.
Door Vince op 7 Feb 2007 09:13
Je begint nu al laks te worden in het bloggen :( Wel handig, zo'n stempel trouwens.. stelletje innovatieve Jappen ook, hehe. Misschien niet onverstandig om wat te gaan rijden trouwens, want na 6 maanden verleer je zoiets toch wel enigszins lijkt me.. alleen, hoe regel je zo'n auto.. die kun je niet kopieren ;( Goed, tot je volgende post dan maar weer..
Door mams op 6 Feb 2007 22:02
Hallo geregistreerde vreemdeling of begin je je al een heeel klein beetje japans te voelen. ja ja dat had ik wel gedacht dat je de auto zou missen en zo snel al, zeker omdat daar zoveel sportieve auto's rijden. Ik vind ze ook mooi hoor. gr. mams