Amsterdam: 13:14, Tokyo: 20:14

Wandelen

Vandaag ben ik weer richting de shrine gelopen. Toen ik verder ging kijken kwam een plattegrond tegen met wandelroutes. Op de kaart stonden ook nog allemaal tempeltjes aangegeven dus dat leek me wel leuk. Toen ben ik gaan lopen door het heuvelachtige gebied daar. De tempeltjes die ik tegen kwam waren niet erg indrukwekkend en er was ook weinig te zien helaas. Ik heb wel nog een paar foto's genomen natuurlijk.

Het waaide opzich wel redelijk hard hier en echt super warm was het ook niet dus op een gegeven moment had ik er wel genoeg van en toen ik een randweg tegen kwam die ik een keer eerder gekruist was ben ik die af gaan lopen. Helaas was ik zo stom om dat kruispunt waar ik af moest slaan niet te zien en toen ben ik dus veel te ver door gelopen.

Met het terug lopen had ik de wind vol van voren dus dat maakte het allemaal alweer een stuk minder plezierig. Toen ik de kruising weer gevonden had was ik blij dat ik nog maar een stukje hoefde te lopen want ik had al pijn aan mijn voeten en door die wind voelde ik me ook niet zo heel lekker meer.

s'Avonds hebben we bij een restaurantje hier in de buurt wat gegeten. Sinds een week eens iets niet Japans en dat was wel lekker. Daarna heb ik nog een aflevering van een nieuwe serie gekeken die ik ga volgen en dat was het wel zo'n beetje.

Morgen krijg ik mijn bankrekening en ga ik me als vreemdeling registeren.

4 Feb 2007 14:31 door Roy, 1 reactie(s)

Door Vince op 4 Feb 2007 15:22
Haha, alien ;x Mooie foto's maak je trouwens. Goed scherp en prima belichting. Nu moet je je cam eens proberen perfect recht te houden, en nog interessante hoeken op te zoeken! Welterusten dude!