Amsterdam: 13:41, Tokyo: 20:41

Feestje

Vandaag heb ik me op het werk weer lopen vervelen. Maandag heb ik een vergadering over wat er nu allemaal ontwikkeld moet gaan worden. Tot nu toe heb ik alleen nog het bestaande programma hoeven te analyseren maar daar ben je na 2 / 3 dagen ook mee klaar en een verdere taak had men nog niet.

Na het werk ben ik direct met een stuk of 10 studenten dus het verjaardagsfeest gaan vieren. Veel mensen daarvan had ik nog nooit eerder gezien. Er blijken hier dus toch nog meer studenten te zijn als ik dacht. Ik heb vooral gepraat met twee studenten uit Slowakije. We hebben in iedergeval afgesproken om een keer naar een plaatsje in de buurt van Ikebukuro te gaan. Elke zondag treden daar een hoop bands op straat op. Zo kun je dus een leuke band uitzoeken en vervolgens concerten gaan plannen!

We gingen naar een restaurant hier in de buurt en bestelde een all you can eat & drink pakket voor 2 uur. Er kwam van allerei eten voorbij. Dit bevatte onder andere salades, kip, mini loempia's en als afsluiter rauwe zeediertjes. Die zeediertjes smaakte trouwens best wel. Ik had verwacht dat 't vreselijk goor zou zijn maar dat viel best mee. Het smaakte ook totaal niet zout of zo. Het wordt dus tijd om eens naar een sushi bar te gaan.

Maandag ga ik me trouwens als alien (vreemdeling) registeren hier want anders mag je niet meer als 3 maanden blijven of iets in die richting. Tevens krijg ik dan ook mijn bankrekening.

Ik ben er verder over aan het denken om mijn ontbijt hier in de dormitory op te zeggen. Ik heb net brood en jam gehaalt voor in het weekend want dan kun je hier zowiezo niet eten en ik denk dat ik dat ook best altijd vol kan houden. Lekker hollands dus. Dan heb ik nog maar twee in plaats van drie keer per dag rijst. s'Morgens heb je daar zowiezo totaal geen zin in.

2 Feb 2007 17:14 door Roy, 3 reactie(s)

Door inno op 3 Feb 2007 11:34
Roy je hebt rijst issues. Maar dat had je al voorspelt wat is er nu mis met rijst. hebben ze geen fast food noddel restaurantjes in de buurt? das ook goed te eten.
Door Vince op 3 Feb 2007 10:23
Yay, all you can eat! Nou is de jaloezie wel compleet hier.. onbeperkt loempia's vrett'n! Wel grappig dat je al die rijst nu al zat bent dat je jam gaat kopen, haha..
Door Michael op 2 Feb 2007 18:08
ow noes nu al aan het vervelen op werk XD das nie goed roy. Kijk em is die aardappel als ontbijt missen :) :p. Die all you can eat dingen zijn wel goed he ? heb ik veel over gehoord. Wat ga je de rest van het weekend doen ? Alleen naar dat bandjes geval zondag ? wel leuk. Rok ik lees je latertjes NASH