Amsterdam: 13:35, Tokyo: 20:35

Bijna weekend

Pfff, de week is bijna voorbij gelukkig. Je wordt het wel een beetje moe. Elke dag eten, werken, eten no meer werken, eten, even wat internetten of iets dergelijks en dan gaan slapen. En dan heb je ook nog last van die stomme jetlag. Zo halverwege de dag val je echt bijna in slaap en heb je echt moeite met wakker blijven.

Maar goed het is bijna weekend en ik heb net van 2 studenten hier gehoord dat er morgen een verjaardagsfeest is van weer een andere student hier dus dat is mooi. Dan kan ik al gelijk de mensen hier wat beter leren kennen en krijg ik ook metteen wat van de stad hier te zien.

Na het feest gingen nog een aantal studenten richting Tokyo had ik vernomen maar ik denk dat ik dat maar laat zitten. Ik moet eerst nog wat inkopen gaan doen. Wat eten kopen want in 't weekend koken ze hier niet, een paar slippers en misschien nog wat handige zooi wat ik tegen kom. Ooh en volgensmij waspoeder of zo. Ik meen in ieder geval dat je dat ook zelf moest regelen.

Morgen beloofd in ieder geval al een mooie dag te worden. Omdat ik direct na 't werk naar dat feest ga zal ik mijn camera maar weer op mijn kamer laten liggen denk ik want ik heb vrij weinig zin om dat ding overal mee naar toe te slepen. Anders had ik nog wel wat foto's geschoten op de weg van de dormitory naar het werk. Maar misschien neem ik em ook wel mee wie weet.

1 Feb 2007 14:27 door Roy, 1 reactie(s)

Door Vince op 2 Feb 2007 03:03
Goaf, eindelijk een kans om uit te rusten en wat van je sociale omgeving te leren kennen. Succes ermee, ik hou je in de gaten ;-)