Amsterdam: 14:58, Tokyo: 21:58

Dag 3

Vanmorgen opgestaan met een Westers ontbijt wat betekend dat er boterhammen en jam klaar lag. Gelukkig weer een degelijk ontbijt, morgen is 't weer Japans... Op 't werk was 't een beetje 't zelfde als gister. Behalve de reis er naar toe omdat ik er te laat achter kwam dat we al in Shiki waren dus ik mocht bij 't volgende station weer in een andere trein stappen terug naar Shiki.

Als middag eten had ik tempura als ik me niet vergis. Tempura is een scampi van rond de 10 cm gok ik, die gefrituurt is met een heerlijke dikke korst. Deze kun je dan gewoon compleet op eten volgens mij aluwel ik de staart heb laten liggen omdat deze toch wel erg hard was. Het was echt heel erg lekker. Verder zat er nog wat krokante dingen bij waarvan ik niet zeker weet wat 't geweest is maar dat was ook lekker. En natuurlijk nog een hoop rijst en soep. Naja soep, water met een smaakje en wat stukjes ommelet er in.

s'Avonds heb ik niet zo veel gegeten, rijst, soep en nog iets wat ik alweer vergeten ben... Daarna heb ik nog gezellig met wat andere studenten gebabbelt en nu zit ik weer op mijn kamer achter mijn laptop om zo dadelijk te gaan slapen.

31 Jan 2007 15:03 door Roy, 4 reactie(s)

Door Vince op 31 Jan 2007 23:37
w00ts, eerste treinfoutje, hehe. Gadver, garnalen.. gelukkig verschillen smaken nog ;x PS: als je tijd hebt: voeg een nl2br functie toe aan de comments, en zorg voor een accesskey="s" op de submitbutton plz (a)
Door jeroenp op 31 Jan 2007 19:41
slapen? om 15.00? ;)
Door Michael op 31 Jan 2007 19:26
Roytje Kicke man hij is er dan eindelijk. Scampi is dat niet een soort garnaal ofzo? Maak en post is wat foto's joh ik wil wel beeld hebben bij die avonturen van je :p
Door inno op 31 Jan 2007 16:47
je slaapt te veel